homepage_feature

In samenwerking met Bed en Breakfast Goud en Zilver in Gorinchem heeft restaurant De Gieser Wildeman een culinair verwenarrangement voor u samengesteld.

Arrangement Bed en Breakfast Goud & Zilver


Goud en Zilver biedt drie schitterende suites midden in het historische centrum van Gorinchem. Onze suites zijn met smaak en aandacht voor detail ingericht met unieke meubelstukken, kunst en accessoires. Het doel is om uw verblijf niet als een praktisch gebeuren te bestempelen, maar om u een bijzondere ervaring te geven.

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan hebben wij goed nieuws! In samenwerking met Bed en Breakfast Goud en Zilver heeft restaurant De Gieser Wildeman een culinair verwenarrangement voor u samengesteld. Deze avond zal beginnen in Gorinchem met een warm welkom en een flesje Cava bij Goud en Zilver. Na een korte kennismaking met onze gastheer wordt u in de gelegenheid gesteld om uw bagage alvast achter te laten in uw suite. Vervolgens zult u (desgewenst) naar het prachtig gelegen restaurant De Gieser Wildeman worden gebracht in het idyllische dorpje Noordeloos.

Na aankomst zal u worden verwelkomd met een glas champagne in de lounge en kunt u vervolgens uitgebreid genieten van een 4-gangen diner. Bij het diner kan uiteraard een bijpassend wijnarrangement voor u worden verzorgd. Na afloop van het diner kunt u zelf bepalen wanneer u teruggebracht wilt worden naar uw suite in Gorinchem. Op het door u te bepalen tijdstip zal de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt voor u worden verzorgd. Tijdens uw verblijf kunt u uiteraard gratis gebruik maken van de minibar en alle andere faciliteiten die Goud en Zilver biedt.

U boekt dit totale arrangement voor 2 personen voor een totaalprijs van €290 (exclusief vervoer en wijnarrangement). Reserveren kan op telefoonnummer (0183) 58 25 01 of via mail: info@degieserwildeman.nl


Blijf op de hoogte:
Verstuur