homepage_feature

In de sfeer van een Franse bistro traditionele bistro gerechten eten. Je menu samenstellen vanaf het schoolbord!

Bistro De Gieser Wildeman

Bekroond met Bib Gourmand

November 2015 is Bistro de Gieser Wildeman in Noordeloos bekroond met een Bib Gourmand! Deze onderscheiding wordt toegekend door Michelin vanwege een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, we zijn trots om deze waardering te ontvangen voor onze bistro!

Sinds 2006 is ons restaurant bekroond met een Michelin ster, dit betekent voor u volop keus onder één dak. Een onvergetelijke avond uit in ons restaurant of wat sneller lekker eten voor een goede prijs in onze bistro. In beide gevallen kijken wij er naar uit U een warm welkom te heten.

Informeel en sfeervol

Al vele jaren is de Bistro van De Gieser Wildeman ongekend populair bij gasten uit de wijde omtrek. Voor wie even niet zo veel tijd of niet zo veel zin heeft om wat langer aan tafel te zitten, is het informele karakter van onze bistro een gelegenheid bij uitstek. Lekker ontspannen en vooral lekker eten.

Voorhuis van de herenboerderij

De bistro is ondergebracht in het sfeervolle, intieme voorhuis van de herenboerderij, waar U ’s zomers ook altijd heerlijk op het terras kunt eten, met het zicht op de prachtige tuinen. In de bistro dineert U voor een heel schappelijke prijs en ook de wijnkaart is er op aangepast. Dat wil overigens niet zeggen dat U minder goed eet en drinkt.

Driegangen keuzemenu voor €32,50

Het driegangenmenu, dat U er vanaf het schoolbord aan de muur zelf samenstelt,  komt uit dezelfde topkeuken als waar de gerechten voor het restaurant worden bereid. Goede kans dat de meesterkok zelf Uw biefstuk bakt en de wijn in de bistro is door de altijd kieskeurige Danny Dwarswaard net zo zorgvuldig geselecteerd als alle andere.


Blijf op de hoogte:
Verstuur