homepage_feature

Op zondag 22 juni 2014 serveren wij een Bourgondische menu van 5 gangen, met een keur aan 1e Cru en Grand Cru wijnen. Deze middag waant u zich in de Bourgogne. De presentatie is in handen van Gert Crum, Bourgogne kenner bij uitstek en schrijver van vele artikelen en boeken.

Een zondagmiddag in de Bourgogne

 

Zondag 22 juni 2014, Restaurant De Gieser Wildeman, Noordeloos.
Voorzitter : Gert Crum.

 

Geachte gast,

De Bourgogne is vermoedelijk het wijngebied met de grootste diversiteit van wijnen op een klein oppervlak en daardoor uiterst complex en vol met geheimen. Wie de weg weet in die bijzondere wereld wordt beloond met boeiende en de mooiste wijnen van Chardonnay en Pinot Noir.

Alhoewel de wereld steeds kleiner wordt, is op een middag even op en neer naar de Bourgogne nog net even te ver. Dus hebben Restaurant De Gieser Wildeman en wijnimporteur Vendanges Grands Vins de handen ineen geslagen om de Bourgogne naar Noordeloos te halen.

En dat doen we aan de hand van niemand minder dan Gert Crum, Bourgogne kenner bij uitstek en schrijver van vele artikelen en boeken, waaronder het boek over Romanée-Conti, verkozen tot het beste wereld wijnboek.

Wij nodigen u van harte uit om deze unieke wijngebeurtenis mee te maken. Het programma luidt als volgt :

12.00: ONTVANGST
Crémant de Bourgogne

12.30 – 13.00: DE BOURGOGNE, EEN INTRODUCTIE :
Presentatie door GERT CRUM.

De geheimen van de Bourgogne, uit de doeken gedaan door Gert Crum,
en besprenkeld met aansprekende Bourgogne wijnen.

13.00 – 16.00 : DE PLUKKERSMAALTIJD
 Een palet van karakteristieke plukkers – gerechten, bewerkt door René Tichelaar, en begeleidt door Bourgogne wijnen van Vendanges Grands Vins

Een Bourgondische menu van 5 gangen, met een keur aan 1e Cru en Grand Cru wijnen, zorgen ervoor dat u zich een middag heerlijk in de Bourgogne waant.

De kosten voor dit geweldige wijnevenement bedragen € 125,- per persoon, inclusief plukkersmaaltijd, alle wijnen en koffie met friandises.

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet, per mail info@degieserwildeman.nl of telefonisch, 0183-582501.

Wij hopen u in grote getale te mogen ontvangen op zondag 22 juni in De Gieser Wildeman.

Met vriendelijke groet,

Restaurant De Gieser Wildeman                         Vendanges Grands Vins
René Tichelaar en Danny Dwarswaard               Willem Blankenstein.


Blijf op de hoogte:
Verstuur