homepage_feature

De Gieser Wildeman nodigt u vrijdag 25 mei uit om kennis te maken met het werk van Olaf Stevens.

Speciale lunch met expositie van Olaf Stevens

De Gieser Wildeman nodigt u uit om kennis te maken met het werk van Olaf Stevens.

 

Gastheer Danny Dwarswaard en sterrenchef René Tichelaar stelden speciaal voor deze expositie een heerlijk driegangen lunchmenu samen voor 75 euro. Compleet met ontvangst met champagne, drie speciaal geselecteerde wijnen en koffie na. Verrijk uw zintuig met beeldende en culinaire kunst.

Als ontwerper onder de kunstenaars en kunstenaar onder de ontwerpers ontwikkelt Olaf Stevens schoonheid en functie in ontwerpen van porselein en glas.

Eerder werkte Olaf Stevens samen met internationale top chefs waaronder Jonnie Boer & Jannis Brevet, beiden in het bezit van 3 Michelinsterren, en creëerde zijn concept Haute Couverts; een geavanceerd servies van handgemaakt porselein, exclusief en in gelimiteerde oplage. Daarnaast toont hij voor deze gelegenheid zijn grote handgedraaide porseleinen schalen en glasunica.

De Gieser Wildeman nodigt u uit op vrijdag 25 mei 2018 van 12.00 – 16.00 uur. Olaf Stevens zal aanwezig zijn om zijn werk persoonlijk toe te lichten. Wilt u erbij zijn? Reserveer dan tijdig uw tafel. Graag tot dan! Reserveren kan op telefoonnummer (0183) 58 25 01 of via mail: info@degieserwildeman.nl.

Met culinaire groet,

Danny Dwarswaard, René Tichelaar en Olaf Stevens


Blijf op de hoogte:
Verstuur