homepage_feature

Verwen uw gasten en uzelf met de kerstgerechten van de Gieser Wildeman. In een oogwenk klaar, gemakkelijk op te warmen en te serveren met een erg praktische handleiding per gerecht en wijn. Zo komt alles in een handomdraai op tafel en kunt u zelf ook heerlijk mee genieten.

Kerst traiteurmenu

René Tichelaar en Danny Dwarswaard stellen aan u voor:

Verwen uw gasten en uzelf met de kerstgerechten van de Gieser Wildeman. In een oogwenk klaar, gemakkelijk op te warmen en te serveren met een erg praktische handleiding per gerecht en wijn. Zo komt alles in een handomdraai op tafel en kunt u zelf ook heerlijk mee genieten.

Kerst menu voor thuis

Warm taartje van wilde eend met gebakken witlof

Kreeft thermidor

Hollandse hertfilet met seizoen groenten

Gieser Wildeman peertjes als terrine

€ 55.- per persoon met brood en boter

Voor de kinderen

Kippen pasteitje

Varkens fricandeau met gebakken champignons

Gieser Wildeman peertjes als terrine

€ 25.- per persoon met brood en boter

Losse gerechten en aanvullingen

Alle gerechten en wijnen zijn los ook verkrijgbaar. Ganzenlever terrine met beaujolais pruim of een traktatie bij de koffie zijn los te bestellen.

Wijnen, voor u geselecteerd

Wilt u de bijpassende wijn bij elk gerecht in het menu, dan helpt Danny Dwarswaard u graag bij uw keuze. Hij stelt een heerlijk pakket met champagne en 4 bij de gerechten passende wijnen à € 100 per vier personen.

Bestel direct


Blijf op de hoogte:
Verstuur