homepage_feature

Gerechten worden hier afwisselend traditioneel en dan weer met behulp van de laatste technieken bereid, maar altijd op een wijze waarbij de ingrediënten het best uitkomen.

Menu ‘Marche’

 

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe

3-gangen €55
4-gangen €67,50
5- gangen Alliancemenu €87,50

Voorgerechten


Tomaat

van de Franse boerenmarkt als tartaar, ijs, compote en gelei €30

Tartaar
van ossenhaas met witte asperge en luchtige tartaarsaus €30

Schotse zalm
zacht gegaard met witte asperges, avocado en timut peper €32,50

Oosterschelde paling
met ganzenlever, zoetzure koolrabi en palingbouillon €35,50

Coquilles
als ravioli gevuld met Hollandse kaviaar en bieslooksaus €32,50 sup kaviaar €25

Kalfszwezerik
gebarbecued en gelakt met gevulde romeinse sla €35

Hoofdgerechten


Kabeljauw
licht gepekeld met Wagyu, schelpjes en saffraan €32,50 €55

Tarbot
met wortelsoorten, wilde spinazie en passiefruit €32,50 €55

Oosterschelde kreeft
met groene asperge polenta en eigen jus €47,50 €82,50

Poulet noir
met gepofte rode biet, bloemkool en walnoot €32,50

Black Angus beef
met gestoofde seizoen groenten en aardappel tapenade €37,50

Pyreneeën lam
met eigen jus en tijm, mini meiknolletjes en bos ui €52,50

Limousin kalfsfilet
met morilles, fregola, tuinerwtjes en tuinbonen €35

Nagerechten


Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen €19,50

Desserts
variaties van Hollandse aardbeien, bitterkoekjes, banaanadvocaat en spar-ijs €18,50
A la minute gebakken chocoladetaartje met vanille-ijs €18,50
rabarber crème brûlee, rabarber tompoes met vanillecrème en rabarbersorbetijs €18,50


Blijf op de hoogte:
Verstuur