homepage_feature

Gerechten worden hier afwisselend traditioneel en dan weer met behulp van de laatste technieken bereid, maar altijd op een wijze waarbij de ingrediënten het best uitkomen.

Menu ‘Marche’

 

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe

3-gangen €55
4-gangen €67,50
5- gangen Alliancemenu €87,50

Voorgerechten


Coquilles

als ravioli gevuld met Hollandse kaviaar en bieslooksaus €32,50 sup kaviaar € 25

Tartaar
van kalfshaas met Parmezaan ravioli €30

Noorse koningskrab
met avocado, rode grapefruit en venkel €35

Oosterschelde paling
met ganzenlever en zoetzure koolrabi en gerookte palingbouillon €32,50

Kalfszwezerik
gebarbecued en gelakt met schorseneren en amandel €35

Eekhoorntjesbrood
gebakken met truffel, frisse kruidensalade €30

Hoofdgerechten


Noordzeetong
met in gezouten boter gestoofde groenten €32,50 €50

Tarbot
met truffel en knolselderij variaties en truffeljus €32,50 €55

Kabeljauw medaillons
licht gepekeld met Wagyu A4 en saffraansaus €37,50 €60

Black Angus beef
met snijbiet, gepofte sjalot en aardappel tapenade €37,50

Fazant
op het karkas gebakken, gekonfijt boutje, krokant spekje en zuurkool €30

Hollands hert
met eigen jus, bramen, rode biet en basilicum €45

Limousin kalfsschenkel
met eigen jus gelakt en seizoengroenten €32,50

Nagerechten


Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen €19,50

Desserts
Gieser Wildemannetjes uit de oven met pistachespijs en tonkabonenijs €17,50
A la minute gebakken chocoladetaartje met vanille-ijs €17,50
ananas crème brûlee, ananas tompoes met whiskycrème en exotischfruitsorbet €17,50


Blijf op de hoogte:
Verstuur