homepage_feature

Gerechten worden hier afwisselend traditioneel en dan weer met behulp van de laatste technieken bereid, maar altijd op een wijze waarbij de ingrediënten het best uitkomen.

Menu ‘Marche’

 

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe

3-gangen €52,50
4-gangen €65,00
5- gangen Alliancemenu €85

Voorgerechten


Coquilles

als ravioli gevuld met Hollandse kaviaar en bieslooksaus €32,50 sup kaviaar € 25

Tartaar
van kalfshaas met sjalottenbouillon €30

Noorse koningskrab
met avocado, rode grapefruit en venkel €35

Oosterschelde paling
met ganzenlever en een “Mimosa” van framboos, braam en mierikswortel €32,50

Kalfszwezerik
gebarbecued en gelakt met schorseneren en amandel €35

Eekhoorntjesbrood
gebakken met frisse salade en aardappelcrème €30

Hoofdgerechten


Zeetongfilets
met jonge prei, witte druiven en witte wijnsaus €32,50 €50

Tarbot
met truffel en knolselderij variaties en truffeljus €32,50 €55

Zeeduivel
met brandade en pittige bouillabaissesaus €37,50 €65

Black Angus beef
met snijbiet, gepofte sjalot en aardappel tapenade €37,50

Wilde eend
met verse vijg, gele biet en amandel €30

Hollands hert
met eigen jus, bramen, rode biet en basilicum €45

Limousin kalfsschenkel
met eigen jus gelakt, gestoofde seizoengroenten €32,50

Nagerechten


Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen €19,50

Desserts
Gieser Wildemannetjes uit de oven met pistachespijs en tonkabonenijs €17,50
frambozen, perzik en abrikoos met roomrijst en florentine €17,50
ananas crème brûlee, ananas tompoes met whiskycrème en exotischfruitsorbet €17,50


Blijf op de hoogte:
Verstuur