De Gieser Wildeman

Verfijnde smaken, lokaal verkregen ingrediënten uit pure ambacht.

Restaurant

De Gieser Wildeman. Een plek waar de natuur richting geeft en pure ambacht het verschil maakt.

Tussen de weilanden van Noordeloos, in een voormalige boerderij vol karakter, vind je De Gieser Wildeman*.
Een plek waar rust, vakmanschap en verfijning samenkomen — zonder opsmuk, maar met ziel. Hier kookt chef Marco van der Wijngaard samen met zijn rechterhand Dennis Steenbergen met de seizoenen mee.

Lokale jagers, boeren en telers leveren het beste van het land, dat in de keuken wordt omgezet in gerechten met diepte en balans. Elke gang vertelt een verhaal van herkomst en ambacht.

De sfeer is warm, het tempo rustig, de ervaring persoonlijk.

Een avond bij De Gieser Wildeman is geen gewone lunch of diner ervaring, maar een ode aan smaak, aandacht en echt genieten met een totaal beleving.

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
Lunch 12:00 – 16:00

Diner 18:00 – 22:00

Zaterdag
18:00 – 22:00 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu

  

Kingfish

Rettich | Rode kool | Hollandse wasabi | Limoenblad | Tomasu sojasaus

*Beekridder

Beekridder | Langoustine | Venkel | Rode biet | Komkommer

***Fazant

Hele fazant | Piccalilly | Foie gras | Foelie | Wortel

Coquille

Coquille | Koolrabi | Jalapeño | Citroengras | Oester

**Zwezerik

Zwezerik | Paling | Koffie miso | Ossenstaart | Walnoot

Wilde eend

Wilde eend | Aardpeer | Rode ui | Bloedworst | Zuurkool

Kaas

Notenbrood | Appelstroop | Venkel | Druiven | Beignet

(supplement €20,-)

Chocolade

Pure chocolade | Peer | Amandel | Vanille | Tonkaboon

 

*          Bij 5 gangen

**         Bij 6 gangen

***       Bij 7 gangen

 

4- gangen menu 100 euro

5- gangen menu 125 euro

6- gangen menu 150 euro

7- gangen menu 175 euro

 

 

 

Signaturen

 

Voorgerechten       

Langoustine      € 60 ,-

Wortel | Limoen Kaviaar | Sobrasada | Zwoerd | Bosui

Steak Tartaar     € 39,50

Wagyu Bresaola | Oester | Merg | Komkommer | Lavas

Perle Imperial Kaviaar     

10 gram € 38,50 / 30 gram € 79 ,- / 50 gram € 125,50

Knolselderij | Paling | Gerookte Beurre Blanc | Aardappel | Bieslook

                                                                                                                                     

 

Hoofdgerechten

Côte de Boeuf (voor 2 personen, totaal 800 gram)     € 65 ,- p.p.

Ossenstaart | Aardappel | Bieslook | Paddenstoel

Tarbot     € 75 ,-

Kreeft | Bloemkool | Truffel | Druif | Kaviaar

Kalfszwezerik     € 60 ,-

Orgaantjes | Witlof | Sjalot | Appel | Madeira

 

 

Nagerechten

Peer     € 22,50

Rum | Amandel | Steranijs | Cassia | Korstdeeg

Chocolade soufflé     € 22,50 p.p.                    (vanaf 2 personen, bereidingstijd minimaal 20 minuten)     

Vanille | Truffel | Gerookt zeezout

Kaas     € 25,-  

Notenbrood | Appelstroop | Venkel | Druiven | Beignet