Restaurant
De Gieser Wildeman. Een plek waar de natuur richting geeft en pure ambacht het verschil maakt.
Tussen de weilanden van Noordeloos, in een voormalige boerderij vol karakter, vind je De Gieser Wildeman*.
Een plek waar rust, vakmanschap en verfijning samenkomen — zonder opsmuk, maar met ziel. Hier kookt chef Marco van der Wijngaard samen met zijn rechterhand Dennis Steenbergen met de seizoenen mee.
Lokale jagers, boeren en telers leveren het beste van het land, dat in de keuken wordt omgezet in gerechten met diepte en balans. Elke gang vertelt een verhaal van herkomst en ambacht.
De sfeer is warm, het tempo rustig, de ervaring persoonlijk.
Een avond bij De Gieser Wildeman is geen gewone lunch of diner ervaring, maar een ode aan smaak, aandacht en echt genieten met een totaal beleving.
Openingstijden
Restaurant
Dinsdag t/m vrijdag
Lunch 12:00 – 16:00
Diner 18:00 – 22:00
Zaterdag
18:00 – 22:00 uur
Reserveren
U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.
ReserverenMenu
Kingfish
Rettich | Rode kool | Hollandse wasabi | Limoenblad | Tomasu sojasaus
*Beekridder
Beekridder | Langoustine | Venkel | Rode biet | Komkommer
***Fazant
Hele fazant | Piccalilly | Foie gras | Foelie | Wortel
Coquille
Coquille | Koolrabi | Jalapeño | Citroengras | Oester
**Zwezerik
Zwezerik | Paling | Koffie miso | Ossenstaart | Walnoot
Wilde eend
Wilde eend | Aardpeer | Rode ui | Bloedworst | Zuurkool
Kaas
Notenbrood | Appelstroop | Venkel | Druiven | Beignet
(supplement €20,-)
Chocolade
Pure chocolade | Peer | Amandel | Vanille | Tonkaboon
* Bij 5 gangen
** Bij 6 gangen
*** Bij 7 gangen
4- gangen menu 100 euro
5- gangen menu 125 euro
6- gangen menu 150 euro
7- gangen menu 175 euro
Signaturen
Voorgerechten
Langoustine € 60 ,-
Wortel | Limoen Kaviaar | Sobrasada | Zwoerd | Bosui
Steak Tartaar € 39,50
Wagyu Bresaola | Oester | Merg | Komkommer | Lavas
Perle Imperial Kaviaar
10 gram € 38,50 / 30 gram € 79 ,- / 50 gram € 125,50
Knolselderij | Paling | Gerookte Beurre Blanc | Aardappel | Bieslook
Hoofdgerechten
Côte de Boeuf (voor 2 personen, totaal 800 gram) € 65 ,- p.p.
Ossenstaart | Aardappel | Bieslook | Paddenstoel
Tarbot € 75 ,-
Kreeft | Bloemkool | Truffel | Druif | Kaviaar
Kalfszwezerik € 60 ,-
Orgaantjes | Witlof | Sjalot | Appel | Madeira
Nagerechten
Peer € 22,50
Rum | Amandel | Steranijs | Cassia | Korstdeeg
Chocolade soufflé € 22,50 p.p. (vanaf 2 personen, bereidingstijd minimaal 20 minuten)
Vanille | Truffel | Gerookt zeezout
Kaas € 25,-
Notenbrood | Appelstroop | Venkel | Druiven | Beignet