Restaurant
De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.
Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert Marco Van der Wijngaard in samenwerking met meesterchef René Tichelaar uitzonderlijke gerechten. Uiteraard doen zij dit met een zeer gepassioneerd team.
Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.
Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.
Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.
‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’
Openingstijden
Restaurant
Dinsdag t/m vrijdag
Lunch 12:00 – 16:00
Diner 18:00 – 22:00
Zaterdag
18:00 – 22:00 uur
Reserveren
U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.
ReserverenMenu
Sepia
Sepia | Garnaal | Pata Negra | Tomaat | Oregano
*Beekridder
Beekridder | Langoustine | Venkel | Rode biet | Komkommer
***Oranjehoen
Hele kip | Lavas | Augurk | Bleekselderij | Truffel
Snoekbaars
Snoekbaars | Artisjok | Zolderspek | Escargots | Vin Jaune
**Zwezerik
Zwezerik | Paling | Koffie miso | Ossenstaart | Wortel
Onglet
Onglet | Ansjovis | Zwarte Sjalot | Aardappel | Dragon
Kaas
Notenbrood | Appelstroop | Zuidvruchten | Walnoten
(supplement €20,-)
Rumtopf
Rumtopf | Blauwe bes | Monchou | Karnemelk | Boeddha’s hand
* Bij 5 gangen
** Bij 6 gangen
*** Bij 7 gangen
4- gangen menu 100 euro
5- gangen menu 125 euro
6- gangen menu 150 euro
7- gangen menu 175 euro
Signaturen
Voorgerechten
Langoustine “Catalana” € 48,50
Sobrasada | Limoen Kaviaar | Wortel | Zwoerd | Bosui
Steak Tartaar € 39,50
Wagyu Bresaola | Oester | Merg | Komkommer | Lavas
Perle Imperial Kaviaar
10 gram € 38,50 / 30 gram € 79 ,- / 50 gram € 125,50
Knolselderij | Paling | Gerookte Beurre Blanc | Aardappel | Bieslook
Hoofdgerechten
Kalfshaas € 55 ,-
Morilles | Orzo | Vin jaune | Spitskool
Tarbot € 75 ,-
Bearnaise | Courgette | Tomaat
Black Angus € 55 ,-
Rode biet | Parmezaan ravioli | Truffel | Ui
Nagerechten
Peer € 22,50
Rum | Amandel | Steranijs | Cassia | Korstdeeg
Karamel € 22,50
Koffie | Drop | Hazelnoot
Kaas € 25,-
Notenbrood | Appelstroop | Zuidvruchten | Walnoten