De Gieser Wildeman

Verfijnde smaken, lokaal verkregen ingrediënten uit pure ambacht.

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert Marco Van der Wijngaard in samenwerking met meesterchef René Tichelaar uitzonderlijke gerechten. Uiteraard doen zij dit met een zeer gepassioneerd team.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
Lunch 12:00 – 16:00

Diner 18:00 – 22:00

Zaterdag
18:00 – 22:00 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu

  

Sepia

Sepia | Garnaal | Pata Negra | Tomaat | Oregano

*Beekridder

Beekridder | Langoustine | Venkel | Rode biet | Komkommer

***Oranjehoen

Hele kip | Lavas | Augurk | Bleekselderij | Truffel

Snoekbaars

Snoekbaars | Artisjok | Zolderspek | Escargots | Vin Jaune

**Zwezerik

Zwezerik | Paling | Koffie miso | Ossenstaart | Wortel

Onglet

Onglet | Ansjovis | Zwarte Sjalot | Aardappel | Dragon

Kaas

Notenbrood | Appelstroop | Zuidvruchten | Walnoten

(supplement €20,-)

Rumtopf

Rumtopf | Blauwe bes | Monchou | Karnemelk | Boeddha’s hand

 

*          Bij 5 gangen

**         Bij 6 gangen

***       Bij 7 gangen

 

4- gangen menu 100 euro

5- gangen menu 125 euro

6- gangen menu 150 euro

7- gangen menu 175 euro

 

 

 

Signaturen

 

Voorgerechten       

Langoustine “Catalana”     € 48,50

Sobrasada | Limoen Kaviaar | Wortel | Zwoerd | Bosui

Steak Tartaar     € 39,50

Wagyu Bresaola | Oester | Merg | Komkommer | Lavas

Perle Imperial Kaviaar     

10 gram € 38,50 / 30 gram € 79 ,- / 50 gram € 125,50

Knolselderij | Paling | Gerookte Beurre Blanc | Aardappel | Bieslook

                                                                                                                                     

 

Hoofdgerechten

Kalfshaas     € 55 ,-

Morilles | Orzo | Vin jaune | Spitskool

Tarbot     € 75 ,-

Bearnaise | Courgette | Tomaat

Black Angus     € 55 ,-

Rode biet | Parmezaan ravioli | Truffel | Ui

 

Nagerechten

Peer     € 22,50

Rum | Amandel | Steranijs | Cassia | Korstdeeg

Karamel     € 22,50

Koffie | Drop | Hazelnoot

Kaas     € 25,-  

Notenbrood | Appelstroop | Zuidvruchten | Walnoten