homepage_feature

Het wordt een mooie herfst in De Gieser Wildeman met de combinatie van kunst en culinaire hoogstandjes tijdens een duo-expositie van Josien Damen en goudsmid-ontwerper Chris Sommer.

Jewels, Food & Diva’s

‘De Gieser Wildeman’ zet meesterlijk ambacht op de kaart

 

Keramiste Josien Damen, meester-goudsmid Chris Sommer en meesterkok René Tichelaar bundelen deze herfst hun krachten om het belang van ambacht in de spotlight te zetten. “Wij zien een herwaardering voor specialistische producten en diensten plaatsvinden in Nederland. Met onze duo-expositie in restaurant De Gieser Wildeman laten wij zien hoe terecht deze ontwikkeling is”, licht Sommer toe.

De samenwerking tussen Josien Damen, Chris Sommer en René Tichelaar komt voort uit een lange vriendschap en het verlangen om mensen te bereiken met hun exclusieve creaties. “Door onze gasten een combinatie van oogstrelende kunstwerken en heerlijke gerechten te bieden, verrijken wij hun ervaring”, legt gastheer Danny Dwarswaard van restaurant De Gieser Wildeman uit.

Josien Damen maakt kleurrijke keramische dames, iets heel anders dan de sieraden van Chris Sommer: “Juist door onze diversiteit is de expositie prikkelend. Wij vullen elkaar aan op het gebied van kwaliteit, creativiteit en ambacht. Maar de diversiteit in creaties is wat de expositie zo inspirerend en verrassend maakt!”

Dwarswaard en Tichelaar zijn al jaren eigenaar van De Gieser Wildeman aan het idyllische riviertje de Giessen in Noordeloos. De heren verrassen hun gasten telkens weer met onvergetelijke gerechten van hoge kwaliteit in zowel uiterlijk als smaak. Speciaal voor deze samenwerking hebben de gastheer en meesterkok een uniek driegangen-lunchmenu samengesteld. Voor slechts 45 euro kunnen gasten van de duo-expositie hiervan genieten.

De duo-expositie genaamd Jewels, Food & Diva’s, vindt plaats van 25 oktober t/m 19 november. Op de slotzaterdag, 19 november, lichten Josien, Chris en René hun creaties toe. “Door mensen mee te nemen in onze ontwerpen en ons ambacht, voegen we een dimensie toe aan de beleving van ons werk. Zodoende willen wij de exclusiviteit van ons ambacht in de spotlight zetten”.

Reserveren
Het culinaire aandeel komt uit de sterrenkeuken van meesterkok René Tichelaar, die samen met gastheer Danny Dwarswaard voor deze gelegenheid een speciaal driegangen-lunchmenu bedacht voor 45 euro.

Van 25 oktober t/m 19 november bent u van harte welkom in De Gieser Wildeman om van dit smakelijk aanbod gebruik te maken. Reserveren kan op telefoonnummer (0183) 58 25 01 of via mail: info@degieserwildeman.nl

Met culinaire groet,

Danny Dwarswaard en René Tichelaar


Blijf op de hoogte:
Verstuur