homepage_feature

Op zaterdag 15 juni verscheen de Telegraaf met daarin opgenomen een paginagroot artikel over restaurant De Gieser Wildeman. Een vaste rubriek in de Telegraaf op zaterdag is Proeven met Pieter. De vooraanstaande culinaire recensent Pieter Nijdam doet hierin wekelijks uitgebreid verslag van zijn ervaringen bij het bezoek aan restaurants in de Nederlandse topgastronomie.

De Gieser Wildeman gerecenseerd in de Telegraaf

Op zaterdag 15 juni verscheen de Telegraaf met daarin opgenomen een paginagroot artikel over restaurant De Gieser Wildeman. Een vaste rubriek in de Telegraaf op zaterdag is Proeven met Pieter. De vooraanstaande culinaire recensent Pieter Nijdam doet hierin wekelijks uitgebreid verslag van zijn ervaringen bij het bezoek aan restaurants in de Nederlandse topgastronomie.

 

De beoordeling van Pieter Nijdam wordt uitgedrukt in T´s en staat binnen de wereld van de gastronomie hoog aangeschreven. Restaurant de Gieser Wildeman ontving 3,5 T, wat het midden houdt tussen zeer goed en uitzonderlijk.

meesterinhetgroen


Blijf op de hoogte:
Verstuur