homepage_feature

Voor de mooiste dag in uw leven is het sterrenrestaurant de Gieser Wildeman in Noordeloos sinds kort een officiële trouwlocatie van de gemeente Giessenlanden.

Gieser Wildeman als unieke trouwlocatie


Voor de mooiste dag in uw leven is het sterrenrestaurant de Gieser Wildeman in Noordeloos sinds kort een officiële trouwlocatie van de gemeente Giessenlanden.

De Gieser Wildeman van Meesterkok René Tichelaar en Wijnmeester Danny Dwarswaard is daarmee naast het gemeentehuis in Hoornaar en de korenmolen Jan van Arkel de derde locatie waar getrouwd kan worden.

Culinaire kwaliteit
Met zijn sfeervolle open zalen, die uitzicht bieden op de prachtige tuin en het water, maar ook met de meer intiemere ruimten is de voormalige herenboerderij aan de Botersloot een geweldige plek om te trouwen en aansluitend uw receptie, diner of bruiloftsfeest te houden. U kunt daarbij rekenen op de uitzonderlijke culinaire kwaliteit van het sterrenteam in de keuken en de professionele brigade van gastheer Danny Dwarswaard.

Begrip in de regio
Al meer dan twintig jaar zijn René Tichelaar en Danny Dwarswaard met hun restaurant niet alleen een begrip in de regio, maar tot in de verre omtrek. Nadat zij halverwege de jaren negentig van hun gezamenlijke restaurant Kampanje in Hardinxveld Giessendam een ongekend succes hadden gemaakt, streken Dwarswaard en Tichelaar neer in het naburige Noordeloos, waar zij in de statige boerderij van het ooit befaamde restaurant de Boterhoeve aan een nieuw avontuur met hun Gieser Wildeman begonnen.

Geweldige plek
Een historische plek in de landelijke rust van de Alblasserwaard, waar het legendarische kamerlid Maarten Schakel als burgemeester van de Heerlijkheid Noordeloos op 9 november 1979 de Boterhoeve opende en de Gieser Wildeman ruim veertig jaar later nog altijd even vermaard is.

Echt uitgelezen als trouwlocatie, met een royaal eigen parkeerterrein en vanuit alle richtingen van het land perfect bereikbaar voor uw gasten. Met de auto via de afslag Noordeloos op de A27, een paar kilometer in één rechte lijn naar de Gieser Wildeman.


Blijf op de hoogte:
Verstuur